Přisedněte k nám ke stolu na hostině mezi záhony, už 18. května. Více informací ZDE.

  • Váš košík je prázdný.
  • Váš košík je prázdný.
Image Alt

Recepty

Italské ragú s kapustou a žampiony

  • 2 cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 300 g žampionů
  • kapustové listy ze ¾ kapusty
  1. Cibuli a česnek nakrájejte na větší kusy a žampiony na plátky okolo ½ cm. Vložte do hrnce na rozehřátý olivový olej a restujte 5 minut na středním plameni dokud žampiony nezměknou a nepustí vodu. Přidejte špetku soli a pepře.

  2. Poté přidejte nakrájenou kapustu na větší kusy a nechte dalších 5 minut restovat. Pokud je potřeba, podlijte troškou vody.

  3. Nasekejte tymián, oregano, bazalku a přidejte do hrnce spolu s bobkovým listem a rozmarýnem. Přilijte vývar a nechte 10 minut vařit.

  4. Přidejte opláchnuté fazole a konzervu rajčat a nechte vařit dalších 10 minut.

  5. Před podáváním vyjměte rozmarýn a bobkový list. Servírujte s plackami nebo s bílým pečivem, potažmo s rýží.



Notice: Undefined index: recipe_list_style in /home/1199697.cloudwaysapps.com/hytrrexcvs/public_html/wp-content/plugins/cooked/templates/front/recipe-list.php on line 5

Date: